WinBooks

Boekhoud- en beheersoftware – beschikbaar lokaal of in de cloud

Winbooks - boekhoudsoftware

Als specialist in boekhouding- en beheersoftware biedt WinBooks dé oplossing voor elke moderne ondernemer die de touwtjes in eigen handen neemt.

Xantis is verdeler van WinBooks  software. Naast licenties kunt u bij ons ook terecht voor de installatie ervan en bieden we professionele support en opleidingen aan. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, een offerte of vraag een gratis demonstratie aan via info@xantis.be of op het nummer 03/766.75.85.

WinBooks Oplossingen

 • Boekhouding

  Accounting, de soepele en intuïtieve boekhoudoplossing die beantwoordt aan uw beheerbehoeften.
  WinBooks accounting, complete boekhoudsoftware en conform aan de meest recente wettelijke voorschriften, onderscheidt zich door haar gebruiksgemak en haar vele beheerfuncties.

 • Commercieel beheer

  De software van het commercieel beheer dat inspeelt op uw behoeften.
  WinBooks Logistics is een beheersoftware die zich onderscheidt door zijn uitzonderlijke capaciteit om zich aan te passen aan uw beheerbehoeften dankzij zijn talrijke modules, zijn parametreerbare functies en zijn exclusieve plug-ins.

 • Digitalisatie

  Centraliseren, integreren en presenteren van documenten in uw boekhouddossier.
  Virtual Invoice centraliseert, integreert en presenteert het geheel van documenten in uw boekhouddossier. Dankzij zijn herkenningsservice, wordt de boekhoudkundige informatie voortaan in één klik geboekt.

 • Portaal WinBooks Connect

  Een efficiënt platform voor een continue communicatie tussen klant en accountant.
  WinBooks Connect is het digitale platform tussen klant en accountant voor de efficiënte uitwisseling van documenten en financiële informatie, zodat de klant op elk moment perfect op de hoogte is van zijn financiële situatie.

Kiezen voor WinBooks is kiezen voor..

 • Gemakkelijke oplossingen
  Software die zeer dynamisch, duidelijk en gebruiksvriendelijkheid is.
 • Efficiënt werken
  Een maximaal aantal taken wordt geautomatiseerd en al de wettelijke verplichtingen worden ingevuld.  Het sofwarepakket laat u vlot samenwerken met uw fiduciaire zodat deze u kan bijstaan als raadgever.
 • De toekomst
  Een ruim assortiment aan moduleerbare oplossingen zodat u een softwarepakket kan samenstellen op maat van uw noden. WinBooks anticipeert op veranderingen in de toekomst en evolueert mee met de specifieke behoeften van de gebruikers.
 • Innovatie
  De voortdurende innovatie  resulteert in zeer geavanceerde functies. WinBooks is klaar voor cloud computing en de informatica van morgen.

Save

Share this: