Blog

Google AdWords: doeltreffend online adverteren

05 jun

Een toppositie in de Google zoekmachine levert u ongetwijfeld heel wat websitebezoeken op. Hoog eindigen in de zoekresultaten is in de meeste gevallen erg moeilijk, zeker als u in een markt opereert met veel concurrentie. Via het Google AdWords-advertentieprogramma kunt u snel deze toppositie behalen. U bepaalt zelf uw budget en hoeft uw website niet aan te passen.

Wat is Google AdWords?

Google AdWords is het advertentieprogramma van Google waarmee u gemakkelijk en flexibel online kunt adverteren. De Google AdWords-advertenties zijn betaalde zoekresultaten die in de Google zoekmachine worden weergegeven tussen de ‘gewone’ zoekresultaten. Met Google AdWords kunt u doelgericht adverteren en zelf bepalen hoeveel u uitgeeft. Zo kunt u snel op de 1ste pagina van de zoekresultaten komen te staan. Nuttig aangezien 92% van de surfers niet verder kijkt dan die 1ste pagina.

Waarom online adverteren met Google AdWords?
  • Gericht bereik: U bereikt uw doelgroep en wordt gevonden door de mensen die op zoek zijn naar uw producten en diensten.
  • Flexibele aanpak: U bepaalt zelf uw budget. Doordat de resultaten gemakkelijk en snel meetbaar zijn, kan er bovendien op elk moment bijgestuurd worden..
  • Slimme investering: U werft nieuwe klanten, dus die kleine investering in Google AdWords verdient u al snel terug.

Ontdek hier wat Xantis voor u kan doen.

 

Share this: